Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'FIXED'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Heroes of Newerth - NAEU (International)
    • General Discussion
    • Community Events
    • Balance/Design Discussion
    • Bug Reports
    • Suggestions
    • Community Contributions
    • Report-A-Player Feedback
    • Mechanics
    • Off Topic Discussion
  • Heroes of Newerth - SEA
    • General Discussion
    • Bug Reports - Urgent Issues
  • Links
    • Customer support
    • Tech support
    • Report-A-Player Site

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 6 results

  1. So I've been trying to run HoN on my GNU/Linux desktop but it wont start. I have been trying to search it up myself but I have not found any success. Just starting it from after installation, I get this error: ./hon-x86_64: symbol lookup error: /lib/x86_64-linux-gnu/libcairo.so.2: undefined symbol: FT_Get_Var_Design_Coordinates The solution that I've found to this was to delete the libfreetype.so.6 file from the directory. Instead I get this error: warning: The VAD has been replaced by a hack pending a complete rewrite X Error of failed request: BadValue (integer paramet
  2. Hi I cant invite people to play with me, it started to happen only on x64, so i kept playing on x32, but now, it also happens there. i tried the repair install option on both clients. Also people can still invite me and i can play with them, and only after that, it allows me to invite people
  3. EDIT: Just had a game in the 32-bit client and it happened again. It might be this targeting delay thing the confetti item is for. I haven't played in a while. I just installed the 64-bit client and have played two games with it. In both games I've had momentary lock ups (usually 1-2 seconds, one was much longer) multiple times during each game It seems to happen when certain skills are being used by either me or other players. Last game it happened when I was playing PR and used W, also had a Chronos in game it would happen when he dropped ult. i7-7700k 4.2GHz
  4. Some of the items in the shop are in low resolution or looks blurry. Such as the 3+ intelligence item and the +6 str item. also more but i cant remember which ones Not sure if this bug is just happening for me but since i changed to 64bit i have this little visual bug or what ever to call it
  5. I know, this sounds absurd, but all audio - login screen, in-game music + sound effects etc. - is in mono now. Additionally the audio also sounds a bit compressed and low-key somehow.
  6. Hey! The game is crashing when I scroll through my settings while DirectX is enabled. Switching to OpenGL seems to get rid of the problem, but I only have 10fps with it so that's not really an option. I run an AMD Ryzen 5 3600 with 16GB DDR4-3200 RAM on a MSI B450 Gaming Plus MAX with an AMD Radeon R9 380. I will try to play a game now and give feedback how choosing DirectX will affect actual gameplay. If it doesn't crash there it should be a minor issue for me, as the settings have been successfully transferred.
×
×
  • Create New...