Jump to content

oliiver

Verified members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. I've got the same problem described in my thread.
  2. Tried switching the graphics card to the built in intel chip, turned settings down to low in HoN, and the game works fine! Switching back to Nvidia card, and game starts lagging again, like stutter ones every second and also big delays/lag in teamfights. How come I can't run the game with Nvidia RTX 2060 on my laptop? Latest drivers + windows update installed. Would be nice to play with Nvidia card and max graphics settings.
  3. What I've done: updated Windows Updated drivers Re-installed game Tested v-sync Tested open gl Tested running in 48fps instead of 120 Run HoN repair as admin Run HoN repair as admin and also connected to my phone's 4g Network instead, if there was some prob with my IP. Tried playing from phones network
  4. Just got a new laptop with specs: i5 9300h and Nvidia RTX 2060 and dual channel 16gb ram. Im also on 500/500 mbit fiber network. It doess not matter how i set the graphics inside HoN, im lagging so much either way. Im almost around 100fps... I contacted support, they tell me to go to this forum, so here i am. The lag is not too bad when playing practice or against bots, but when playing midwars, its unplayable. No clues on where to begin looking. ive noticed 2 messages in the console (CTRL+F8) in game: "Assembled snapshot for frame: XXXXX from 2 pieces" and also "Rewind
×
×
  • Create New...