Thread: Custom Diablo User Interface

Page 9 of 29 FirstFirst ... 567891011121319 ... LastLast
Results 161 to 180 of 566
  1. #161
    Quote Originally Posted by Tehwildcard View Post
    don't stalk me.

  2. #162
    Offline
    Account Icon
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    257
    Rep Power
    0
    I'll make a quick 1440x900 mod (updated with new miniui) just until I finish up the one that will work with every res. Will be up tomorrow and maybe the full res one as well. Back to raping people with motherships.

  3. #163
    can you / how can i make it so that the diablo interface always displays your hero's hp & mana (not switch when you select a minion)?

  4. #164
    Offline
    Account Icon
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    257
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Shoryucas View Post
    can you / how can i make it so that the diablo interface always displays your hero's hp & mana (not switch when you select a minion)?
    Yeah that's possible, if you know how to edit the mod just turn ActiveHealth to HeroHealth and ActiveMana to HeroMana

  5. #165
    Quote Originally Posted by Tehwildcard View Post
    Yeah that's possible, if you know how to edit the mod just turn ActiveHealth to HeroHealth and ActiveMana to HeroMana
    thanks man i think i got it. it was pretty easy
    you have to change health.package and HealthNumber.package

  6. #166
    Offline
    Account Icon
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    257
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Shoryucas View Post
    thanks man i think i got it. it was pretty easy
    you have to change health.package and HealthNumber.package
    make sure to change mana too

  7. #167
    Offline
    Account Icon
    Chat Symbol
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1,465
    Rep Power
    9
    Quote Originally Posted by Tehwildcard View Post
    As you might have been able to tell I got in the Starcraft II beta, that's what been taking up my time Short video on how the UI will some what resemble.

    http://dl.dropbox.com/u/4155997/sc2/...2-28-52-40.avi
    Right click -> save as

    Yes, I know my real name is in there don't stalk me.
    I'm crying even harder now T_T
    Blizz just trash my applications as well as my friend's, sad...
    So hard to have a chance to see every race in detail

    PS. I love SC2's replay section, name with date is sweet, rename-able?

  8. #168
    Quote Originally Posted by Tehwildcard View Post
    make sure to change mana too
    of course

  9. #169
    Offline
    Account Icon
    Chat Symbol
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Rep Power
    0
    I cant start it says i need miniui 1.2.3 but i cant find it ... anyone got a link or something ? would be nice ^^

  10. #170
    Offline
    Account Icon
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    337
    Rep Power
    0
    ^check the page before this in one of my posts






    (sigh......)
    Last edited by nyx_; 02-20-2010 at 01:12 PM.

  11. #171
    Offline
    Account Icon
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    231
    Rep Power
    0
    How's progress on the 1440 x 900 resolution diablo ui?

  12. #172
    Offline
    Account Icon
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    7
    Rep Power
    0
    "In game click "Load Custom" (In-game under MiniUI options)."
    I don't see this.
    I don't even see MiniUI under options.
    help please?

    Nevermind, found it, i was in practice mode and it was hidden under the Movable Frames Options, anyway, I loaded it successfully, but all the Diablo stuff is not in place, it's layered on top of one another, and i'm able to drag it. But i'm sure there's like a hundred stuff I have to move.... I'm pretty sure I did something wrong.

    fixed. >>;
    Last edited by MaxGhost; 02-20-2010 at 10:48 PM.

  13. #173
    Offline
    Account Icon
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    337
    Rep Power
    0
    any word on the update?

  14. #174
    Offline
    Account Icon
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    257
    Rep Power
    0
    I finished it just need to convert it to honmod. If you're a modder and want to update the addon yourself here are the files you need. Use these with the new miniUI replace all files where needed. I won't be explaining how to do this, if you don't know how just wait for the .honmod version.

    http://dl.dropbox.com/u/4155997/Diablo/Files.rar

  15. #175
    Offline
    Account Icon
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    33
    Rep Power
    0
    Everytime I get Error I have to use older Version of MiniUI 1.2.2 but there is still 1.2.7...
    How can I remove this error. If I remove it in the mod.xml, Ill get Error while Apply the mod "cannot find file ui/mini_hub.package" or sth like that...
    Can u fix this pls?

  16. #176
    Offline
    Account Icon
    Join Date
    May 2009
    Posts
    516
    Rep Power
    8
    No more SC2! Push out that 1440 x 990! :P



  17. #177
    Offline
    Account Icon
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    231
    Rep Power
    0
    ^ That please <3

  18. #178
    Offline
    Account Icon
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    337
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Tehwildcard View Post
    I finished it just need to convert it to honmod. If you're a modder and want to update the addon yourself here are the files you need. Use these with the new miniUI replace all files where needed. I won't be explaining how to do this, if you don't know how just wait for the .honmod version.

    http://dl.dropbox.com/u/4155997/Diablo/Files.rar
    got it to work for me, thanks man (pretty much chopped it up a bit since i had a ton of bugs trying to get to work so none of the mini ui panels were in diablo ui positions, moved alot manually,40 min ftw)

  19. #179
    Offline
    Account Icon
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    257
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by tropicaza View Post
    No more SC2!
    Not possible.

    I finished the full version just need to finish converting to honmod today.

  20. #180
    Offline
    Account Icon
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    257
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by nyx_ View Post
    got it to work for me, thanks man (pretty much chopped it up a bit since i had a ton of bugs trying to get to work so none of the mini ui panels were in diablo ui positions, moved alot manually,40 min ftw)
    Pretty odd, all the defaults were placed in the right positions if you moved every file to the right spot (you would have had to replace some miniui files)

Page 9 of 29 FirstFirst ... 567891011121319 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •