Toggle Snow
 

Thread: HoN Tutorial - Console Commands?

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Offline
    Account Icon
    Chat Symbol
    Join Date
    May 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    44

    HoN Tutorial - Console Commands?

    Hello people.
    I was wondering if anyone got a complete list of the console commands available?

    I found hero_attackspeedperagi 20 and hero_hpperstr 500 in a youtube comment. (Fast cast and Much Health) Is there any more? Like unlimited gold... Just to have some fun in tutorial gameplay.
    Thanks!

  2. #2
    Offline
    Account Icon
    Chat Symbol
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Saint Petersburg, Russia
    Posts
    4,019
    cmdlist, cvarlist should give them. It's also on hon wiki somewhere.

    Edit: you can get unlimited gold on practice mode by opening the test box and selecting +Gold

  3. #3
    Offline
    Account Icon
    Chat Symbol
    Join Date
    May 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    44
    Thank you. I found the cvar list. http://honwiki.net/wiki/CvarList
    I dont see any Test Box, though. Any hotkey to open it?

  4. #4
    Offline
    Account Icon
    Chat Symbol
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Saint Petersburg, Russia
    Posts
    4,019
    Mine shows up as default. Perhaps you have to go into options and enable it, if you still don't see it try disabling mods.

  5. #5
    Offline
    Account Icon
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Lima - Peru
    Posts
    666
    what happened to nomad?

  6. #6
    Offline
    Account Icon
    Chat Symbol
    Join Date
    May 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    44
    No difference with mods being disabled, just a plain screen. http://peecee.dk/uploads/092010/Untitled9.jpg - unless I have to click something for it to pop up? I dont see anything in Options that could have anything to do with "Test Box".

  7. #7
    Even if ProfessorOak answered your question, you might be interested in this topic of the modification forum: Advanced Console Use.

    Sometime the "Test" button doesn't show up in practice, you need to press F6 to open the system panel and close it. The "Test" button should now be at the top of the screen.

    Edit: You are playing the tutorial, not a practice game.

  8. #8
    There's an article in the Resources section as well.

    Credit to Devious`, with thanks to AvunaOs for my last signature

  9. #9
    Offline
    Account Icon
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Sweden
    Posts
    322
    Seriously, noone read OP:s post? He repeatedly said he wanted som fun in tutorial gameplay. Although the Cvar list should help him, I recommend actually reading post you're replying to...

  10. #10
    Offline
    Account Icon
    Chat Symbol
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Saint Petersburg, Russia
    Posts
    4,019
    Quote Originally Posted by juusuhako View Post
    hello people.
    I was wondering if anyone got a complete list of the console commands available?
    Quote Originally Posted by treuse View Post
    seriously, noone read op:s post? He repeatedly said he wanted som fun in tutorial gameplay. Although the cvar list should help him, i recommend actually reading post you're replying to...
    wut u talking about bro?

  11. #11
    Offline
    Account Icon
    Chat Symbol
    Join Date
    May 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    44
    Thanks for your replies! I was mistaken when you said "Practice Game", as I thought you meant Tutorial Game but simply used a different word for it. In a Practice Game the Test Button appeared. Kinda unfortunate though with no opponents like in the Tutorial Game. I wish you could add CPU-players to practice games.

    Thanks for all the help everyone.

  12. #12
    Offline
    Account Icon
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Duluth, MN, USA
    Posts
    2,530
    The test button doesn't show up in tutorial game play, you'd have to find out what the console command is for give gold. I guess that's what you were asking...

  13. #13
    Offline
    Account Icon
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Duluth, MN, USA
    Posts
    2,530
    You could probably try "hero_goldBounty 20000" and then just kill one hero.

    This is the test++ code for give gold
    <instance height="2.1h" name="button_game" label="Give Gold 15000" onclick="Cmd('GiveGold ' # GetLocalClientNumber() # ' 15000');" font="dyn_10" />
    maybe "GiveGold 15000" would work
    Last edited by Lonjaxson; 09-28-2010 at 02:31 PM.

  14. #14
    Quote Originally Posted by Juusuhako View Post
    No difference with mods being disabled, just a plain screen. http://peecee.dk/uploads/092010/Untitled9.jpg - unless I have to click something for it to pop up? I dont see anything in Options that could have anything to do with "Test Box".
    go to "create game"
    then for server instead of "automatic" select "practice" it will only show up in that game mode.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •