PDA

View Full Version : Hungarian (Magyar) translation

SLYwalker
03-23-2010, 04:39 PM
?dv mindenkinek.

Seg?tőket keresek a HoN ford?t?shoz.

A kezelőfel?lett nagy r?sze m?r megvan.

skypeom: islywalker ezen el?rhető vagyok

03-25-2010, 03:41 PM
L?cci Xfir?re gyere nevem: Kicheng

SLYwalker
03-25-2010, 05:53 PM
Felvettelek Xfire-n. amugy az en Xfirem: s4hulslywalker

03-26-2010, 07:17 AM
Rendem elfogadtam neked sikerult kikuszobolni az okezetes karaktereket? mert egyszer en is elkezdtem leforditani csak nem volt jo mert nem tudta megjeleniteni.... (ahogy a forumon se...) :dark::moon::dark:

SLYwalker
03-26-2010, 10:54 AM
Rendem elfogadtam neked sikerult kikuszobolni az okezetes karaktereket? mert egyszer en is elkezdtem leforditani csak nem volt jo mert nem tudta megjeleniteni.... (ahogy a forumon se...) :dark::moon::dark:

Este ha hazaartem majd felmegyek Xfire-re.
Elso nekifuatsra nekem sem jelentek meg az ekeztes karektek. Utanna olvastam a karakterkeszleteknek meg amit talatam a forumon, notepad++-ba mikor az angol forrast megnyitottam, akkor lattam client_messages_xx.str es a game_messages_xx.str ANSI kodolasu alapvetoen, ezt attettem UTF-8 ra.
A masik ketto kodolasa jo.
Annyi a bokkeno, hogy a hosszu dupla ekezetet nem jeleniti meg egyaltalan tehat a hosszu ? es ? egyaltalan nem latszik.

Olvasgattam tovabb es arra jutottam, hogy ezeket a karaktereket rovid ekezettel irom. Nem elgans de szerintem egyaltalan nem zavaro a jatekban, plane hogy az alapveto asszociacios keszseg olvasakor ugyis kijavitja az agyban. Es a fontkeszleteket meg a fejlesztoket baszogatni hogy tegyek bele nem annyira jo. Ez alapszabvany igy minden gond nelkul mukodik, nem kell aggodni, hogy patch vagy valami elrontja a betuket.

Most hogy kijott a 0.3as patch sajnos sokminden valtozott a stringfajlokban, de eleg erthetoen ugye blokkonkent van felepitve.

Kicsit bosszanto volt, mert par oram rament hogy osszefelsujem a regi es uj fajlokat, devegulis tegnap 3 ora alatt megcsinaltam.

Elkezdtem lefordatiani a hosok kepessegeit, de arra jutottam, hogy egyenlore azzal varni kene, mert a balanszolas miatt sokmindent valtoztathatnak a kepessegeken.

Nem vagyok egy nagy angolos remelem te az vagy :). a kezelofelottel nem volt ugymond gond mert a gombok meg headerek, kliens uzenetek egy szobol allnak illetve egyszeru mondtaok.

Sokat gondolkodtam azon, hogy bizonyos szavak pl.: Deny, cooldown, cast. es meg masok szamomra nem igazan fordithato, vagyis ezekt leforditva szamomra elegg idegen lesz a jatek.

A masik ilyen dolgok a Hosok nevei, es a kepesseg nevek. Ezen is sokat gondolkodtam, es arra jutottam, hogy ezeket jobb ha nem forditom mert alapvetoen jatek kozben senki nem fogja azt irni a magyar playernek hogy Boszork?ny vad?sz hanem ugye az eredei nevet. Ugyanez ervenyes szerintem kepesseg nevekre is.

Nem olyan regen kezdtem a forditast, sokminden valoszinuleg nincs a helyen vagy az adott helyen ertelmetlen, vagy nem teljesen odaillo, esetleg nem fer ki az adott szoveg. Tobb dolgot mar visszajvitottam, illetve otpimalizltam de most az uj patch kersztbetett kicsit :)

A Patch annyiban segitett, hogy olyan forditasokat nem tattem mar vissza amit ugy gondoltam nem ajalatos esetleg "karos" leforditani magyarra.

Egyenlore ennyi. :D Remelem majd elolvasod es feldolgozod az infot mire haza erek.

Udv
SLY

SLYwalker
03-31-2010, 10:08 AM
Azert ne tolongjatok ennyire.

Huntiii
04-22-2010, 07:28 PM
:vood::vood::vood::vood::vood:Megmondan?tok meddig lesz ez ingyenes? tudom nem t?m?hoz kapcsol?dik, de nem tudom hol lehetne ut?na j?rni:vood::vood::vood::vood::vood::vood:

ILoveSky
04-24-2010, 01:52 AM
Hello, ?n besz?lek magyarul, mit besz?l?

Sipjet
04-27-2010, 03:13 PM
Sziasztok! olyan embereket keresek akik ?rtenek a HoN j?t?khoz, felvesznek friends-be ?s meg tan?tan?nak j?tszani egy kicsit. hogy, mit, miut?n haszn?ljak. Mert a WoW ut?n nekem szokatlan ez a j?t?k ?s nem is csod?lkozok rajta amikor 1 l?v?sből vagy ?t?sből levernek. J?t?kban a nevem: Sipjet
Aki szivesen seg?tene azt v?rom elősz?r a friends-ben, majd skypon vagy msn-en ha lesz. K?szi előre is.

D4NO1
05-02-2010, 07:49 AM
csoki sracok, nem tudjatok boltban meglehet majd venni hon-t? nincs paypalem meg ilyen visa/mastercardom, egyszerubb lenne siman megvenni valahol a varosban. valaki?

AchillesIII
05-04-2010, 07:00 AM
Udv!

MSN-en ha felveszel, nagyon szivesen segitek a forditasban, kodolasban.

msn: shalrune66@hotmail.com

esetleg skype(habar csak nagyritkan vagyok rajta: nagy.imre.it)

Tisztelettel:
Nagy Imre

bootx
05-05-2010, 04:42 AM
Sziasztok

Nagy gondom van!
Volna olyan gondom, hogy amikor elinditom a j?t?kot semmi baja az eg?rnek de amint csatlakozok valahova az eg?r szaggatni kezd. grafik?t visszavettem... ugyanaz a szaggat?s. mouse speed maxra ?s minimumra vettem ?gyis. mi lehet a probl?ma? Ha valaki tal?lkozott ilyennel vagy tippjevan segitsen k?rem. K?sz?n?m.

G?pem:
Oper?ci?s rendszer Microsoft Windows 7 Ultimate 6.1.7600 (Win7 RTM)
CPU t?pusa DualCore Intel Core 2 Duo E6850, 3000 MHz (9 x 333)
Rendszermem?ria 2964 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
DirectX DirectX 11.0
Videok?rtya NVIDIA GeForce 7900 GS (512 MB)

Lettu
05-06-2010, 10:43 AM
hy! ?rtam priv?tot de nem v?laszolt?l, nemtudom egyeltal?n elk?ldte-e mert outboxba semmi nincs.. Ha m?g mindig kell seg?ts?g a ford?t?shoz adj egy el?rhetős?get l?gysz?ves, ?n sz?vesen seg?tek!!

SLYwalker
05-17-2010, 02:22 AM
Hello Mindenki!

A Skypeom: islywalker

Jelenleg pihen a ford?t?s, sőt igaz?b?l ?jra kellene kezdeni az eg?szet, mert olyan szinten nem ?rdekelt senkit, hogy abbahagytam.

Az?ta kij?tt a Release ?s szerintem, egyszerűbb lenne ?jrakezdeni az eg?szet,mint megint
?sszef?s?lni. Mert sok olyan dolog is v?ltozott amit m?r leford?tottam.

Ha van ?rdeklőd?s ?s akkor sz?vesen neki l?tok.
R?viden ennyi.

?dv
SLY

Dunpy
06-12-2010, 07:50 AM
A forditas elni fog! :)
Akit erdekel, msn cim: bigdat@vnet.hu
De lehet irni itt is pm-ben Slynak vagy nekem, esetleg a http://honsite.blog.hu oldal f?rum?n.
Gyors munka lesz, ugyhogy meg ez sem riaszthat vissza senkit. Szoval rajta! :)

Karesz
01-26-2011, 03:36 PM
cs tudtok segíteni nekem olyan gondom van hogy utba van a térkép azt nem lehet valahogy eltüntetni ja és a tul oldalon a ellenség motatása ezeket szeretném eltüntetni ha lehet?!! ha tudtok segíteni azt megköszönöm

JinxB1rd
04-01-2011, 09:19 PM
Eladó ez az accom 3500 Ft-ért. Akit érdekel, írjon egy üzit ide: inv1sus87(kukac]gmail(pont]com

JinxB1rd
04-09-2011, 05:53 PM
Eladó heroes of Newerth Account. Licitálható, 1 Ft-ról indul ITT (http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/pc_jatek/heroes_of_newerth_account_hon_1451685957.html).

JinxB1rd
04-30-2011, 10:09 AM
Megváltozott a link: Itt megtalálhatjátok a licitálást. (http://www.teszvesz.hu/item/view/index.php?cod=1453643257)

JinxB1rd
05-01-2011, 01:13 PM
24 óra múlva lezáródik a licit. Akit érdekelne a dolog, az most licitáljon.

SLYwalker
06-28-2011, 12:02 PM
Fordítás mlg mindíg folyamatban van, csak jó lenne ha lenne egy kis segítség mert egyedül nem annyira egyszerü.

Csak olyan ember írjon akit tényleg érdekel, mert az üres ígeretekböl nem jutok elörébb.

Köszönöm

SLYwalker
06-28-2011, 12:05 PM
A másik dolog pedig, hogy megkérnék mindenkit ne itt árulja a viagráját, meg hasonlókat, ezt a fordítás miatt hoztam létre.
Ne ide szemeteljetek.

Bárki Bármilyen Topicot Létrehozhat, ha nem megy akkor szóljatok és segítek.

Köszi

ÜDV
SLY

HONVED
07-05-2011, 06:36 AM
Létezik vagy volt egy magyar kezdetleges HoN oldal :pyro:www.hunhon.net84.net (http://www.hunhon.net84.net):bubb: oda is fordítókat keresnek,vagy kerestek

SLYwalker
07-06-2011, 03:48 PM
Létezik vagy volt egy magyar kezdetleges HoN oldal :pyro:www.hunhon.net84.net (http://www.hunhon.net84.net):bubb: oda is fordítókat keresnek,vagy kerestek

Köszi az infót
Szétnézek :)

SLYwalker
07-08-2011, 05:13 PM
Köszi az infót
Szétnézek :)

Ha jól olvastam ők guide-okat akarnak fordítani, bár a beépített guide rendszer mellett ennek én spec nagyon értelmét nem látom.
Igazán életet sem nagyon fedeztem fel az oldalon.
Azért Köszönöm az információt.

_Inv1sus_
07-16-2011, 02:28 PM
Ha valaki szeretne venni accot 10$-ért, az itt megteheti.
(http://heroesofnewerth.com/ref.php?r=BDCSGYIM)

misanthrop
07-25-2011, 04:39 PM
cs all.
eladó lenne az accom 3k-ért.
Elkezdtem melózni, és már nincs időm játszani.
Akit érdekel írjon e-mailt, vagy vegyen fel msn-re (ugyan az a 2)
stylerpoki@hotmail.com
csácsá

HONVED
07-31-2011, 06:47 AM
Ja a guid fordítás már felesleges, de sztem jó az a kis oldal informácó cserére nekem tetszik cset forum meg hogy a kezdőknek van segítség stb re alkalmas, eladó OLCSÓ accuntokat kersek ( nem magamnak ) munkatársaimnak ( Mindegy hogy szar psr MMR csak leverel ne legyen para hogy lehessen MM-ezni meg ne legy bannos meg ilyen parák, hogy beszóltál valakinek valaki megveszi használtan belép csak hidege meleget fűt fát mondanak stb... meg gey indokot kérnék miért eladó az acc.)

nem volt semmi gondom a HoN almost felrakta az u patchot és miután betölti játékot , elindulok hőssel éskilép h valami Crash Riport ... az mimiért van mi rá gyógyír mer így nem tudok gamelni nem gasználok modokat sem rescoue fájlokat ...halottam d nem tudom bíztosna hogy valamit az optionsba kell átálítani???

elérhetőség, írja forumba accal kapcsolatosan lhetéges vevőidet ott is megtatlálhatod http://www.hunhon.net84.net/index.php/forum

_Inv1sus_
08-09-2011, 11:38 AM
Az accom (legacy) eladó 3500 Ft-ért. 504 gold coin van rajta és több, mint 300 ezüst coin.

Akit érdekel, írjon üzenetet az inv1sus87(kukac)gmail(pont)com e-mail címemre.

Üdv:
Tibor

KecsO_o
09-23-2012, 04:10 PM
Csináljátok még vagy már erre nincs sok remény?

MGFakeDeath
09-27-2012, 07:45 AM
Sziasztok!

Szeretnénk prezentálni nektek egy magyarországi Facebook oldalt, ami a HoN-nal foglalkozik. Ha érdekel miről is szól: http://www.facebook.com/HoNHungary
Egyenlőre csak Facebook oldala van a játéknak,de tervezünk magyarországi oldat is!

Hamarosan kiírásra kerül,hogy milyen pozíciókra keresnénk embereket még pluszba.

Csatlakozz te is és légy részese a csapatnak!