PDA

View Full Version : K2 exception errors



Brainiac2
06-11-2011, 11:20 PM
Starting the last 2 weeks or so, i have consistently had HON crash, with it stating that there is a k2 exception error. Most of the time, it occurs right when i join a matchmaking game. I'd say at this point it probably happens 20-30% of every game i join, which is a problem since by the time i reconnect i end up having randomed a hero. It also occasionally happens during games. Any suggestions on how to fix this?

olympiakospk
06-11-2011, 11:27 PM
same bump any fixes?

YumyManJuice
06-11-2011, 11:46 PM
I have this same exact issue

Epically
06-12-2011, 12:16 AM
You've posted in the wrong section, but good look getting any help. I've been getting the K2 exception for months, and they still can't fix it.

Brainiac2
06-12-2011, 12:09 PM
Bump. Any help would be appreciated

Shpongled
06-12-2011, 12:12 PM
I dont have any. Try to update ur drivers ? a

YuckFouMayPe
06-12-2011, 12:12 PM
Same issue, terrible rushed code crashing every 2 games

MakeAnA
06-12-2011, 12:13 PM
K2 errors are the worst.

Little know fact. K2 is S2's evil twin-company, designed to keep your hopes and dreams down.

Tommoh
06-12-2011, 12:14 PM
Got the same problem.
Every second game I queue up for I get a crash.
Occasionally get crashes during games as well.

edit: btw, "K2 Exception" doesn't make any difference. K2 is just the engine they're using so every crash will have that title.

Vantec
06-12-2011, 12:17 PM
k2 error means memory/RAM error

Im 100% sure on this as they appear in other applications aswell not just HoN

U need to reduce all the Graphics settings to minimum , and turn off Texture filtering/Anti Aliasing

Then turn off any background programs you dont need.

A free program that does this for you is called Enditall2


I gaurantee this will stop the k2 errors




Due to recent new patch additions HoN is now using up alot more memory than before


If the above doesnt work:


However some people may be experiacning these errors not because hon is using too much RAM but because they have a Faulty Ram Card,

Barsilla
06-12-2011, 12:21 PM
The problem is hon takes about 1,5 gb ram when you play it after like 2 matches. fail programmers are fail

Sai_Kano
06-12-2011, 10:25 PM
I dug around & discovered the K2 error is due to bad memory settings &/ or incorrectly overclocked computers.

Temporary K2 exception error work around
restart HoN after every game (memory leak)

jorge69696
06-12-2011, 10:38 PM
k2 error means memory/RAM error

Im 100% sure on this as they appear in other applications aswell not just HoN

U need to reduce all the Graphics settings to minimum , and turn off Texture filtering/Anti Aliasing

Then turn off any background programs you dont need.

A free program that does this for you is called Enditall2


I gaurantee this will stop the k2 errors




Due to recent new patch additions HoN is now using up alot more memory than before


If the above doesnt work:


However some people may be experiacning these errors not because hon is using too much RAM but because they have a Faulty Ram Card,

The game has a memory leak.. again... Was using 1.7gb before it crashed.

DrRisan
06-12-2011, 10:47 PM
How to fix crash:

Go to Run > type in "cmd" (remember to open it as Administrator)

Type in this:
bcdedit /set IncreaseUserVA 3072

Yukari
06-12-2011, 10:53 PM
Try visiting the tech support forums, I'm sure that'll solve your problems faster than asking in GD.

fastArms
06-14-2011, 11:26 AM
MMMM I have the same proble. Been playing since beta with no crashes. Then download the recent patch and all of a sudden K2 exception while playing the game. Happens everygame at least 2 to 3 times and its made me a leaver now :(

Anyone find fix for this yet? Im trying what the previous guy said but ill have to test it out.

Work4TheMan
06-14-2011, 11:31 AM
Try visiting the tech support forums, I'm sure that'll solve your problems faster than asking in GD.


http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=265326

If you think it'll take at least 2months here you're probably right.

There is yet another problem with the game and nobody knows how to solve it.

fastArms
06-15-2011, 03:12 AM
yea the game is ****ed probably wont be able to play it until they patch it for us guys. Its a memory leak in the game causing the crash.