PDA

View Full Version : Maps forcerenamed to Untitled (bug?)



Kathula
12-22-2010, 08:05 AM
Hi. All my maps are allways getting renamed to Untitled. It is really annoying if your working on like 20 different projekts at once and they're all named Untitled. If I import someone elses map, this problem doesnt exist, but with my maps it do.

Please help me. Anyone else got this problem?

ScreenShotx
12-22-2010, 11:04 AM
Open up Worldconfig.enitity and change the map name in the top line...

Amuse
12-22-2010, 01:00 PM
In the editor when you're working on the map, in the top right hand corner theres a button called Properties. Click that, it'll bring up a pop-down menu..Put the name of your map in there where it says Name.

Gimatria
12-23-2010, 09:15 AM
In the editor when you're working on the map, in the top right hand corner theres a button called Properties. Click that, it'll bring up a pop-down menu..Put the name of your map in there where it says Name.


One simple thing; dont forget to press enter when you type in the name...
Everything you can type in in the editor has to be validated by pressing enter, including entity names and such.